BERSIH 2.0: PERTANDINGAN MENULIS RM6,000.00 UNTUK DIMENANGI

To read the complete details, terms and conditions of the competition in English please click “Read more” below:

15 Responses

  1. dah terlebih umur laa…. how?

  2. kalo dah terlebih umor….promote kat sedara-mara, adik-beradik, sepupu-sepapat, anak-pinak, cucu-cicit yang umor 30 dan ke bawah. untong-untong menang dapat gak menumpang open table siakap 3 rasa kat restoren tom yam kalo menang…hahaha

  3. bukan susah… kita tulis tapi guna ic adik @ sedara bawah umur. cara?

  4. Mohon kepada pengunjung-pengunjung Diskopi untuk download poster-poster pertandingan menulis esei dan cereka ini (sama ada versi BM atau BI) dan letakkan di blog, laman web dan facebook masing-masing untuk menyebar-luaskan lagi maklumat tentang pertandingan ini kepada lebih ramai orang. Terima kaseh.

  5. Salam, masih dikira sebagai 18 kalau umur 17 tahun 7 bulan + 9 bulan 9 hari dalam kandungan [18 tahun 4 bulan lah tu kan]?🙂

  6. Bagus adakan peraduan mcm ni. Dapat mengumpul bakat dan menjadi medan wacana ilmu.

  7. bila results keluar? how will we know the results?

  8. Keputusan Pertandingan akan diumumkan pada tarikh yang akan ditetapkan oleh pihak penganjur. Buat masa ini panel hakim sedang menyemak, meneliti dan menilai setiap penyertaan yang telah dihantar. Ini tentunya memakan masa. Harap bersabar.

    Terima Kaseh.

  9. terima kasih atas makluman

  10. Are the results out already?

  11. Hi thanks for this!

    how will we be notified of the results? on this website? or have the winners already been notified?

  12. It has been a while now. When do we get to know the results?

  13. Just wondering about the results progress…

  14. When will the winners be announced?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: