KEMELUT EKONOMI: KANAN, KIRI DAN ISLAM

16 Responses

  1. di bahagian mana di tasik cempaka?

  2. Belakang PKNS dan Mc Donald….

  3. dekat dengan sekola sri ayesha

  4. kalau Hani yang tanye, berebut nak jawab! huh..!

  5. hani, mcdonald dgn pkns tu jauh lg dari tmpt progrm. sekola sri ayesha tu lagi dekat…jawapan saye lebih tepat…

  6. ala sipot, kalau u tanya, mesti diaorg pun akan jawab…tak caye, cuba tanya ..
    hani first time akan ke tasik cempaka, ..nanti ada ke signboard tempat kejadian i.e.wacana wadi ilmu? wacana ni kat open area ke?

  7. wacan ni mmg kt open area….kt dataran tasik cempaka tp xde signboard ke sana…..kalo dr jlm besar akan nmpk mcdonald n pkns…then msk jln 2 terus je..akan sampai.

  8. eleh..

  9. ala sipot..2 pown nk jeles..hihihi

  10. hani, kalau payah2 sgt, saya pi amik awak aah, hehhee

  11. diskusi, diskusi jugak. kopinya jangan lupa.

    Satu cara untuk semua orang di Malaysia mendapat keuntungan melalui politik ialah dengan mengadakan mogok meminta politikus membeli undi secara LANGSUNG.

    Gunakan apa-apa cara sekalipun: surat, email, blog, flyers, buku, sistem pesanan ringkas, zine, sticker. Segala-galanya untuk mendapat duit dari politikus, selain keluar peluh bertekik tengah panas dan menumbuk langit, cara ini lebih senang dan sesuai untuk semua orang. Dari semua jenis kelab politik.

    ***

    Dengan segala hormatnya di jemput:

    Tun/ Dato Sri/Datin Sri/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/ Puan/ Haji/ Hajah

    Untuk datang ke rumah saya di ____________________________, sebelum tarikh mengundi,
    agar boleh kita berbincang mengenai harga undi yang boleh dirunding memandangkan saya ialah rakyat Malaysia yang ingin memberikan sumbangan kepada pihak tuan. Secara ikhlas atas nama Perjuangan Rakyat.

    Dengan rendah hatinya, saya ingin meletakkan harga bida saya untuk satu undi iaitu RM ________ Juta.

    Saya mengharapkan pihak tuan dapat memberi kerjasama memandangkan kemenangan sukar diperolehi melalui undian kosong (undian biasa), atau ceramah biasa.

    Sudah tentu, tuan juga boleh berunding dengan jiran-jiran saya mengenai harga pembelian undi, mengikut ketetapan mereka.

    Semoga, parti tuan akan mencapai kemenangan maksimum dengan pembelian undi tuan.

    P.S pembelian undi lebih bererti diadakan secara terus dari rumah ke rumah.

    Yang Ingin Berjuang,

    ____________________.
    ( )

  12. budak2 diskopi, tulun wat ulasan program ni. aku tak dapat pi.

  13. memang menarik diskusi ni.hani banyak dpt info. hani nak tanya panel tapi x dapat sbb ramai sgt nak bertanya. lepas ni kalau ada seminar atau diskusi sebegini harap dapat diiklankan lagi agar penduduk luar bangi pun dapat join. tahniah utk penganjur tp lain kali harap dapat sediakan kipas angin bawah kanopi sbb panas le…

  14. baik hani! len kali abg Sipot bwkkan kipas dari rumah!
    ape r penganjur..ksian Hani..pns..

  15. ksian hani..menangis sy bce kluhan hati hani..

  16. takde upload di utube ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: